неділя, 7 листопада 2021 р.

Осіннє свято 🍁

Осінь - це прекрасна пора, що перетворює природу до невпізнання. Пожовклі листя, які падають з дерев, по-осінньому ласкаве сонце, освіжаючий вітерець - що може бути прекрасніше?

Осінь - прекрасна пора для створення яскравих виробів! Незвичайно красива пора золотої осені швидко проходить. Тому ми вирішили подовше зберегти спогади про неї. Традиційно в нашому дитячому садку оголосили конкурс «Осінні фантазії», сама природа надала нам багатий вибір матеріалу для різноманітного творчості. Наші вихованці і батьки проявили фантазію і творчі здібності.










Ще чого в дитячому саду зазвичай чекають діти? Звичайно, свята!

Разом з конкурсом і пройшло свято осені, в якому взяли активну участь діти різновікової групи.

Підготовка до свята створила в дитячому саду ліричний осінній настрій. Діти розучували вірші, пісні, танці.


Свята в дитячому садку мають величезний вплив на емоційний світ дитини, її пізнавальний та інтелектуальний розвиток. Підготовка до них розвиває її пам'ять і увагу, удосконалює мову і пластику рухів. Проведення свята дає можливість розкритися кожній дитині. 
Разом з дітьми беруть участь і дорослі - вихователі, нянечки.






Хлопчики та дівчатка, одягнені в українські костюми, завзято танцювали з листочками, розповідали вірші, співали пісні, прославляючи осінь за її красу та врожаї. 


На святі була облаштована чудова осіння фотозона, завдяки якій були зроблені гарні фото діток.




Але і звичайно - яке свято без частування? Осінь принесла дітям  смачні солодощі. Свято доставило радість і задоволення  всім.



Батьки від душі дякували педагогічному колективу за можливість побачити своїх дітей з нового боку, за вміння розгледіти в кожній дитині талант.

У всіх учасників і глядачів залишилися найяскравіші враження і позитивні емоції. Ось так радісно і сонячно ми зустріли «Свято осені»!


Немає коментарів:

Дописати коментар